Şampiyon Yavuz Büyükşehir Belediyespor'da

Geçtiğmiz sezon BAL liginde mücadele eden Karaköprü Belediyespor formasını giyen ve şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayan forvet oyuncusu Emre Yavuz

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfa Karaköprü belediye spor 'la BAL 2.grup şampiyonu olarak 3.lige yükselme Sevinci yaşayan Emre Yavuz Ceyhanspor’la sözleşme imzaladı. Başarılı futbolcu geçtiğimiz sezona Araban spor’ la başlarken dış transferde Şanlıurfa ekibine transfer oldu.

Geçen sezon Karaköprü Belediyespor'un 3.lige çıkmasında emeği büyük olan başarısıyla göz dolduran , Emre Yavuz Şanlıurfa büyükşehir belediyesspor ile söz kesti.

Emre Yavuz Kimdir?

‘Futbola Gaziantepspor altyapısında başladım,6 sene oynadıktan sonra Abdullah Ercan ve hikmet Karamanın direktifleriyle yarım sezon süper ligde kaldı birkaç maç süper lig kadrosunda bulunduktan sonra yarım sezon İskenderun spor’da oynadım.İskenderunda geçirdiği talihsiz sakatlık sezonundan sonra Ptt 1.lig ekibi Şanlıurfaspor ile anlaştım.kısa sürede Raşit Çetiner'in gözüne girdim daha sonra 2 sene sözleşme uzattım,daha sonra sağlık kontrolünde kalbimdeki rahatsızlıktan dolayı futbola ara vermek zorunda kaldım.3 sene aradan sonra önce Araban belediye sonra Karaköprü ile şampiyonluk yaşadım.bu sezonda inşallah Ceyhan sporun şampiyonluğu için ter döktüm ve şimdi Memleketmin takımı olan Şanlıurfa büyükşehir belediyesporu 3 liğe çıkarmak için elimen gelen tüm gayreti sarf etmek için kollarımı sıvadım’ dedi

28 May 2018 - 21:45 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.