Şampiyon Sporcularından Başkan Demirkol’a Ziyaret

Haliliye Belediye Spor Kick Boks takımını sporculardan Balkan Şampiyonu Fatma Hanım Gökçe ile Dünya 3'üncüsü Yıldırım Oğuz Başkan Fevzi Demirkol'u

Şampiyon Sporcularından Başkan Demirkol’a Ziyaret
Video için play'e tıklayın

HaliliyeBelediye Spor Kick Bokstakımını sporculardan Balkan Şampiyonu Fatma Hanım Gökçe ile Dünya 3’üncüsü Yıldırım Oğuz, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak gençlerimizin spor yapmasını ve sağlıklı nesiller oluşturmayı temenni ediyoruz” dedi.

Haliliye Belediye Spor’dan Fatma Hanım Gökçe ile Yıldırım Oğuz, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Spor İşleri Müdürü Şavak Baysan’ın da yer aldığı ziyarette, Başkan Demirkol sporcuları aldıkları başarılardan dolayı tebrik etti.

Haliliye Belediye Spor’da yaklaşık 8 ay aldığı eğitimle Balkan Şampiyonu olan Fatma Hanım Gökçe, verdikleri desteklerden dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. 2016 yılında Muay Thai alanında Dünya Şampiyonu olan Yıldırım Oğuz’da, Kick Boks dünya şampiyonu olmak için Başkan Demirkol’a söz verdi.

Başkan Fevzi Demirkol da, sporculara başarılarının devamı için çok çalışmaları gerektikleri ve daha iyi sonuçlar elde etmeleri konusunda temennilerini ileterek, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak gençlerimizin spor yapmasını ve sağlıklı nesiller oluşturmayı temenni ediyoruz. Bu hususta çalışmalarımız devam ediyor.

Haliliye Belediye Spor olarak çeşitli alanlarda faaliyet göstermekteyiz. Burada yetişen sporcularımız, bize büyük başarılar kazandırıyorlar. Bayrağımızı, yurt dışında yapılan müsabakalarda göndere çektiriyorlar. Kick boks dalında Macaristan’da yapılan dünya şampiyonasında Yıldırım Oğuz isimli sporcumuz, dünya üçüncüsü oldu ve şanlı bayrağımızı göndere çektirdi.

Yine aynı şekilde kick boksta Karadağ’da yapılan şampiyonada Fatma Hanım Gökçe isimli sporcumuz, Balkan Şampiyonu olmuştur. Bu sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Haliliye’ye, Türkiye Cumhuriyeti Devletine hayırlı olmasını diliyorum. Her yaştaki gençlerin spor yapması amacıyla çeşitli çalışmalarına katılmasını, Haliliye Belediye Sporun çalışmalarında yer almasını istiyoruz.”

Haliliye Belediye Spor sporcularından Fatma Hanım Gökçe Eylül 2017’de Karadağ’da düzenlenen Kick Boks Balkan Şampiyonasında rakiplerinin tamamını geçerek Balkan Şampiyonu, Yıldırım Oğuz da, Macaristan’daki Kick Boks Dünya Şampiyonasında dünya üçüncüsü olmuştu.

21 Kas 2017 - 17:41 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.