Şampiyon Son Maçına Çıkıyor

Şanlıurfa'yı Akdeniz Masterler grubunda temsil eden ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Karçelik Masterler takımı bu hafta kendi

Şanlıurfa’yı Akdeniz Masterler grubunda temsil eden ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Karçelik Masterler takımı bu hafta kendi evinde oynayacağı ligin son maçı olan Adıyamanspor müsabakasına hazır

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karçelik Masterler takımı ligde aldığı başarılı sonuçlarla rakiplerini bir bir mağlup ederek bu hedefine ligin bitimine 3 hafta kala kavuşarak taraftarlarını sevinde boğdu.

Pazar günü GAP Arena Stadyumu 1. Nolu sahada saat : 17.00’da Adıyaman Masterler takımını ağırlayacak olan Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı sezonu noktalayacak.

Sezonu tamamladıktan sonra hiç ara vermeden Antalya’da 54 takımın katılımıyla düzenlenecek olan turnuvaya katılacak olan Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı orada da ligdeki aynı başarıyı göstermek için adeta kulüp olarak kenetlendiler.

BİZİ SEVENLERİ ADIYAMAN MAÇINA BEKLİYORUZ

Akdeniz Masterler grubunda şampiyonluğunu garantileyen Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı kendi evinde oynayacağı sezonun son maçı olan Adıyaman müsabakasına Şanlıurfa Halkını davet ettiler.

Karaçelik Masterler takımı Kulüp Başkanı Reşit Karakaş, Sezonun son maçı olan Adıyaman müsabakasına bizlere gönül veren sevenlerimizi yanımızda görmek bizleri sevindireceklerini söyledi.

Karakaş, “Geçtiğimiz hafta “Gönül Köprüsü” adıyla düzenlediğimiz dev projenin düğmesine basarak kardeş takımımız olan Diyarbakır Asur Masterler takımıyla dostluk maçı yaptık. Maç sonrası Urfa sıra gecesiyle konuklarımıza unutulmaz bir gece yaşatarak gelenek ve göreneklerimizi sergilemiş olduk.

Karaçelik Masterler kulbü olarak bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Sezon bitiminden sonra ara vermeden bu kez Şanlıurfa’nın adını Antalya’da 54 takımın katılımıyla düzenlenecek olan turnuvada temsil edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

24 Mar 2017 - 11:25 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.