Şampiyon Özvardar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'da

BAL liginde şampiyon olarak adını 3. Lige yazdıran Karaköprü Belediyespor'da liği başarıyla tamamlayan Ugur Özvardar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor

Geçtiğimiz sezon Karaköprü Belediyespor şampiyonluk yolunda büyük pay sahibi olan Uğur Özvardar ve sok bek futbolcusu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor renklerine katıldı.

Bölgesel Amatör Lige yükselen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor transferde önemli oyuncuları markaja alırken ikinci bombasını patlattı.Ünye 1957 Spor'un ikinci transfer bombası tecrübeli Karaköprü Belediyespor sol bek oyuncusu Uğur Özvardar Bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile anlaşma sağlandı.

Kariyeri tartışılmaz olan yıllarca profesyonel liglerde görev alan ve geçtiğimiz sezon performansıyla birçok takımın transfer listesine girmeyi başaran tecrübeli sol bek Uğur Özvardar tercihini Ünye 1957 Spor'dan yana kullandı ve hakkında çıkan transfer iddialarına son verdi.

Geçtiğimiz sezona grubumuz takımlarından Türkiye Spor Toto 3.Lig 3.Grup 12 Bingöl spor başlayan Uğur Özvardar devre arasında transfer olduğu Bal 2.Grup takımlarından Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor’a transfer olarak harika bir şekilde sezonu tamamlamıştı.

Karaköprü Belediye spor’a 3.Ligi Getiren İsimlerden Uğur Özvardar ında emeği de olduğu öne sürüldü

Sezonun 2.yarısından itibaren Karaköprü Belediye spor formasını giyen başarılı oyuncu Uğur Özvardar takımıyla grup'ta 11 maça çıkarak başarılı performansıyla takımının grubu şampiyon bitirmesini sağlayan isimlerden olurken ünye 1957 spor'da sezonu başarılı bir şekilde tamamayarak bugün Urfa'da bölgesel amatör liğine yükselen büyükşehir belediyespor ile anlaşma imzaladı.

08 Haz 2018 - 22:36 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.