Şampiyon Karaköprü Belediyespor

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor 2. grupta son maçında İnönü Üniversitesi'ni 2-1 mağlup edere grubunda şampiyon oldu

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden KaraköprüBelediyespor 2. grupta son maçında İnönü Üniversitesi'ni 2-1 mağlup edere grubunda şampiyon oldu ve play off oynama hakkı kazandı. Karaköprü Belediyespor Play Off maçında Mardinspor'u mağlup ederse 3. Lig'e çıkacak.

Sezon başında şampiyon olarak Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil etme parolasıyla yola çıkan Karaköprü Belediyespor, sezonun tamamlanmasıyla grupta birincilik ipini göğüsledi.

Karaköprü ekibi İnönü Üniversitesi'ni 2-1 mağlup ederek grubun şampiyonu oldu ve 3. lig için play off oynama hakkı kazandı.

Taraftarların yoğun desteğiyle İnönü Üniversitesi karşısına çıkan Karaköprü ekibi maça baskılı başladı ancak 12. dakikada yediği şanssız golle 1-0 geriye düştü. Yediği golden sonra baskısını artıran kırmızı siyahlı takım 28. dakikada Muhammet Kurt'un attığı golle eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya da üstün başlayan Karaköprü Belediyespor yakaladığı net fırsatlardan yararlanamazken, 55. dakikada Emre Yavuz'un golüyle öne geçti. Golden sonra Karaköprü ekibi yeniden baskı kurarken, rakibini kendi yarı sahasına hapsetti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken, şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

Maçtan sonra konuşan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat takıma her zaman inandıklarını, güvendiklerini ve bunun sonunda ipi göğüslediklerini söyledi. Başkan Kudat, "Zor bir grubu lider tamamladık. Çok önemli bir başarı elde ettik ancak 3. lig için önümüzde bir play off maçımız var. İnşallah Mardinspor maçını da kazanıp Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edeceğiz. Ben tüm futbolcularıma, teknik ekibe ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu ise hak ettikleri şekilde ligi lider bitirdiklerini kaydederek, Mardinspor maçını da kazanıp 3. lige çıkmak istediklerini belirtti. Şahapoğlu şöyle konuştu: "Biz göreve geldiğimiz günden itibaren inandık, mücadele ettik ve sonunda grubumuzu şampiyon tamamladık. Buralara gelmemizde futbolcusundan, başkanına, teknik ekibine, yöneticisine, malzemecisine kadar herkesin emeği var. Özellikle Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'nin ve Kulüp Başkanımız Mehmet Kudat'ın desteklerini fazlasıyla gördük. Her zaman desteklerini gösterdiler ve sonuçta şampiyon olduk. Henüz her şey bitmedi tabi ki, Mardinspor'u da yenip 3. lige çıkarak Şanlıurfa'yı temsil etmek istiyoruz. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık diyorum."

Karaköprü Belediyespor BAL ligi 1. grup şampiyonu Mardinspor ile önümüzdeki günlerde tarafsız sahada karşılaşacak ve kazanması durumunda Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edecek.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maçı; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve binlerce taraftar izledi.

10 Nis 2017 - 13:18 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.