Şampiyon Hoca Puanla Başladı

BAL ligi ekiplerinden Siverek Belediyespor'un başına geçtiğimiz hafta gelen şampiyon teknik direktör Bedih Şahapoğlu çıktığı ilk maçta deplasmanda

Ligde haftalardır puana hasret kalan SiverekBelediyespor son çareyi takımın başına getirdiği şampiyon hoca Bedih Şahapoğlu ile çözmeye başladı.

BAL ligi 2. Grupta mücadele eden iyi bir kadroya sahip olan Siverek Belediyespor bir türlü istediği başarıyı bulamadı. Siverek Belediyespor yönetimi taakımı şampiyon hoca Şahapoğlu’na geçtiğimiz hafta teslim etti.

Şampiyon hoca Bedih Şahapoğlu ile ilk maçını deplasmanda Şehitkamil Belediyespor karşısına çıkan Siverek Belediyespor maçtan 1-1’lik sonuçla ayıldı.

Deplasmanda oynamasına rağmen Şehitkamil Belediyespor karşısında ilk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Siverek Belediyespor ikinci yarıda oynadığı üstün futbol ve attığı golle sahadan 1-1’lik skor ile ayrılarak Şanlıurfa’ya puanla döndü.

Siverek Belediyespor Şehitkamil Belediyespor karşsında aldığı 1 puanla grupta 9 puanla 8. Sırada bulunuyor. Siverek Belediyespor bu hafta kendi evinde Elazığ Yolspor ile oynayacak.

19 Kas 2017 - 15:56 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.