Sağlıkçılardan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

(AA) - Şanlıurfa'da sağlık çalışanlarından oluşan Şifa Eli Derneği tarafından kentteki ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi  dağıtıldı.

(AA) - Şanlıurfa'da sağlık çalışanlarından oluşan Şifa Eli Derneği tarafından kentteki ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıtıldı. .

Ramazan dolayısıyla dernek üyeleri tarafından toplanan yardımlar yine gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Şifa Eli Derneği Yönetim Kurulu üyesi Doktor Hava Asoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, derneğin yaklaşık 3 ay önce faaliyetlerine başladığını söyledi.

Amaçlarının her alanda ihtiyaç sahibi ailelere hizmet sunmak olduğunu ifade eden Asoğlu, "Ramazanmünasebetiyle, sağlıkçı arkadaşlarımızın da gayretleriyle bir çok aileye ulaşabildik. Biz bir aracı göreviyle bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İçerisinde temel gıda maddesi olan kolilerinizişimdiye kadar 56 aileye ulaştırabildik, çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Uluslararası Doktorlar Birliği Bölge Temsilcisi Necmettin Yeşilyol ise, birlik olarak derneğe destek verdiklerini vurguladı.

#

04 Tem 2015 - 12:51 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.