PTT 1. Lig’de 27. hafta ev sahiplerine yaramadı

PTT 1. Lig'de 27. haftada oynanan 9 karşılaşmanın 6'sında deplasman takımları galip gelirken Bucaspor ile Torku Konyaspor sahalarında gülen

PTT 1. Lig’de 27. haftada oynanan 9 karşılaşmanın 6’sında deplasman takımları galip gelirken, Bucaspor ile Torku Konyaspor sahalarında gülen ekipler oldu.

Son 7 haftaya girilen PTT 1. Lig’de üst ve alt sıralar için mücadele devam ediyor. 27. haftada deplasman ekiplerinin başarısı dikkati çekti. Toplam 18 golün atıldığı 9 karşılaşmada Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon, Göztepe, Adana Demirspor, Boluspor ve Samsunspor dış sahada galip gelen ekipler oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup eden Bucaspor ile Denizlispor’u 2-0 yenen Torku Konyaspor evinde galibiyet sevinci yaşadı. Şanlıurfaspor-TKİ Tavşanlı Linyit-spor karşılaşması ise golsüz beraberlikle tamamlandı. (Haber: Ümit Uyar)

#

26 Mar 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.