Portekizli Genç Yıldız İçin Son Dönemece Girildi

Sarı kırmızılı ekip ülkemizin ev sahipliği yaptığı U 20 Dünya Kupası'nda gözüne kestirdiği Portekizli genç yıldız Bruma transferinde mutlu

Sarı kırmızılı ekip, ülkemizin ev sahipliği yaptığı U 20 Dünya Kupası’nda gözüne kestirdiği Portekizli genç yıldız Bruma transferinde mutlu sona yaklaştı.

Fatih Terimdün antrenman sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Bruma’nın sinyalini vermişti.

Tecrübeli hoca 10 yabancı oyuncuları olduğunu, bu sayıda bir eksilme olursa planlarının hazır olduğunun altını çizmişti. “Bruma ilgilendiğimiz bir oyuncu ama bizim 10 yabancı oyuncumuz var. Yabancı oyuncuda eksilme olursa da hazır durumdayız. Görüşmeler yapılıyor. Bruma’da bunlardan biri.”

SAATLER SONRA ELMANDER GİTTİ

Terim’in bu açıklamasından saatler sonra ise İsveçli golcü Elmander, İngiltere Premier Lig takımlarından Norwich City’le sözleşme imzalamak için İngiltere gitti. Elmander, Norwich’le yıllık 1.4 milyon Euro’ya anlaştı. BöyleceGalatasaray’daki yabancı oyuncu sayısı 9′a inerken, Terim’in basın mensuplarına açıkladığı 1 transferlik kontenjan açılmış oldu.

BRUMA GALATASARAY’A SICAK BAKIYOR

Sporting Lizbon ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan Bruma ise sarı kırmızılı ekibin teklifine sıcak bakıyor. Portekiz basınına açıklamalarda bulunan avukatı Bebiano Gomes, oyuncuyla Chelsea’nin de ilgilendiğini ancak Bruma’nın Galatasaray’a sıcak baktığını söylemişti. Bruma’nın, İngiliz ekibine göre Galatasaray’da daha çok forma şansı bulacağını düşünmesi veşampiyonlar ligialternatifi Galatasaray’ın bu transferdeki artıları.

Sarı kırmızılı ekibin bu transferi sonlandırmak için İdari menajer Cen Ergün’ü görevlendirdiği ve Sporting Lizbon’a 8.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği kulislerde konuşulan bir başka iddia.

#

17 Ağu 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.