Polonya’da Türk Millilerin Ayak Sesleri

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Vekili ve  Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Eğitim Sekreteri Sait Akdağ

Polonya'nın Katovice şehrinde 14-21 tarihleri arasında düzenlenen 27. Avrupa Bilek Güreşi şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Vekili ve Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu EğitimSekreteri SaitAkdağ, Polonya'nın Katovice şehrinde Urfanatik’e yaptığı açıklamada şampiyonanın ilk iki gününde Türk Milli Takımımız 2 kupa aldığını söyledi.

Genç Erkekler ve Kızlarda Avrupa takım 2.liği ve 3.ligi elde ettiklerini belirten Aktağ, “Polonya'nın Katovice şehrinde düzenlenen 27. Avrupa şampiyonasına Milli takımımız kupa ile başladı. Bir Avrupa 3.lüğü bir Avrupa 2.liği olmak üzere ilk iki gün Türk milli takımı 2 kupa aldı. Ülkemize hayırlı olsun.

2017 Avrupa Bilek Güreşi şampiyonası ilk 2 gün sonuçları

Genç Kızlar Avrupa takım 2.liği

Genç Erkekler Avrupa takım 3.lüğü

7 altın madalya

9 gümüş madalya

17 bronz madalya

Emeği geçen başta Federasyon Başkanımız sn. Niyazi Kurt'a, sporcularımıza, antrenörlerimize ve idarecilerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.

19 May 2017 - 13:20 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.