Play-Off Maçlarının İkinci Yarısı Başlıyor

Şanlıurfa'da play-off maçları zevkli ve çekişmeli geçiyor.   Play-Off'ta 4 takımın mücadele ettiği yarışta Şanlıurfaspor ile Akçakale-spor

Şanlıurfa’da play-off maçları zevkli ve çekişmeli geçiyor.

Play-Off’ta 4 takımın mücadele ettiği yarışta Şanlıurfaspor ile Akçakale-spor takımları Viranşehir Belediye-spor ve Bağmancıspor karşısında bir basamak öne geçtiler. İlk yarı maçlarında Şanlıurfaspor ilk maçında zorda olsa Akçakalespor’u 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini almış oldu. Ardından oynadığı ikinci maçında Şanlıurfaspor bu kez gru-bun güçlü takımlarından Viranşehir Belediyespor’u 4-1 mağlup ettikten sonra rahat bir nefes aldın. İlk yarının son maçında Bağmancıspor karşısına çıkan Şanlıurfaspor adeta gol olup yağdı. Her iki yarıda attığı gollerle Bağmancıspor’u 6-0 mağlup eden Şanlıurfaspor ilk yarıyı zirvede tamamladı.

AKÇAKALESPOR İLK YARIYI İKİNCİ SIRADA TAMAMLADI

Play-off yarışında ilk yarı tam-amlanırken Akçakalespor oynadığı 3 maçta 2 galibiyet alarak ilk yarıyı 2. sırada tamamladı. Grubunda mağlu-biyet yüzü görmeyerek ligi tamamlayan Akçakalespor play-off maçlarında da hedefe doğru yürümeye başladı.

İlk maçta Şanlıurfaspor karşı-sında iyi mücadele etmesine rağmen 2-1 mağlup olan Akçakalespor umudunu kaybetmeyerek önce Bağ-mancıspor’u 4-1 ardından Viranşehir Belediyespor’u zorda olsa 1-0 mağlup ederek ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı.

VİRANŞEHİR BELEDİYE 3. SIRADA

Play-off yarışlarına büyük umut-larla başlayan Viranşehir Beledi-yespor ilk maçında Bağmancıspor’u 2-0 mağlup ederek ilk galibiyetini almış oldu. İkinci maçında ise Viranşehir Belediyespor Şanlıurfaspor karşısında istediği futbolu sahaya yansıtama-yarak 4-1 mağlup oldu. İlk yarının son maçında Akçakalespor’a 1-0 mağlup olan Viranşehir Belediyespor 3. sırada bulunuyor.

BAĞMANCISPOR PUAN ALAMADI

Şanlıurfa’yı temsil etmek için play-off maçlarında puan alamayan Bağmancıspor tafatralarını üzmeye devam ediyor. İlk yarıda Şanlıurfa-spor’a Akçakalespor’a ve Viranşehir Belediyespor’a mağlup olan Bağmancıspor umudunu ikinci yarıya bıraktı. Akçakale-Şanlıurfaspor maçı Cumartesi Yenice stadyumunda saat: 13:-00’da oynanacak. Viranşehir Belediyespor ile Bağmancı maçı Cumartesi günü Arena stadyumunda saat: 14:00’da oynanacak. (URFANATİK)

#

21 Şub 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.