Play Off Maçlarında Son Viraj

Şanlıurfa'yı U-19 Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan 4 takım arasında oynanan play off maçlarında 4. Hafta müsabakası tamamlandı.

Şanlıurfa’yı U-19 Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan 4 takım arasında oynanan play offmaçlarında 4. Hafta müsabakası tamamlandı.

GAP Arena sentetik sahasında oynanan 4. Hafta maçında Karaköprü Belediyespor Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek gülen taraf oldu. Grupta oynanan bir başka mücadelede Bağlarbaşıspor Siverek Belediyespor’a 4-3 mağlup oldu.

Bu sonuçlardan sonra grupta 12 puanla ve mağlubiyeti bulunmayan Karaköprü Belediyespor liderliğini sürdürdü. Lideri 6 puanla Büyükşehir Belediyespor ve Siverek Belediyespor takip ediyor. Play off maçında 4 hafta sonunda puanla tanışmayan Bağlarbaşıspor yarın Karaköprü Belediyespor ile oynayacak.

Lig sonunda grupta ilk iki sırayı alacak olan takımlar Şanlıurfa’yı Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

Play off müsabakalarında 5. Hafta maçları yarın oynanacak.

27.04.2017 Perşembe

16.00 B.Şehir bld. Siverek bld. U-19 Play of Arena 1

16.00 Karaköprü bld. Bağlarbaşı U-19 Play of Arena 2

25 Nis 2017 - 14:41 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.