Play Off Maçları Tamamlandı

Ligde ve Play Off maçlarında hezimete uğrayan ligde ve play offta Gümüşhane'yi bir türlü geçemeyen Şanlıurfaspor bir Afyon kadar olamadı. Play

Ligde ve Play Off maçlarında hezimete uğrayan ligde ve play offta Gümüşhane’yi bir türlü geçemeyen Şanlıurfaspor bir Afyon kadar olamadı. Play off maçında Afjet Afyonspor Sakarya karşısında geriye düşmesine rağmen maçı 2-1 kazanarak TFF 1. Ligine yükselen son takım oldu.

2017-2018 futbol sezonu tamamlandı. Süper Ligde Galatasaray, TFF 1. Liginde Çaykur Rizespor Ankaragücü ve Erzurumspor, 2. Ligde Altay, Hatayspor ve Afjet Afyonspor oldu.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor sezon sonunda bu hedefine ulaşamadı. 3 hoca ve sayısız futbolcu değiştirmesine rağmen ligde aradığı başarıyı bulamayarak kendi evinde oynadığı Gümüşhanespor maçından sonra şampiyonluğa havlu attı.

Şansını bu kez Play offta aramaya başlayan Şanlıurfaspor’un rakibi yine Gümüşhane oldu. İlk maçı Şanlıurfaspor kendi evinde oynadığı müsabakada 2-2 berabere kaldı.

Rövanş maçında deplasmanda Gümüşhanespor’a 2-0 mağlup olan Şanlıurfaspor play offa da havlu attı.

Şanlıurfaspor’un oynadığı 2. Lig Beyaz grupta şampiyon Altayspor olurken, Kırmızı grupta ise Hatayspor ile Afjet Ayfonspor oldu.

TFF 1. LİGİNE ÇIKAN SON TAKIM AFJET AYFONSPOR OLDU…

TFF 2. Lig Play-Off Finali'nde Sakaryaspor'u 2-1 mağlup eden Afjet Afyonspor, Spor Toto 1. Lig'e yükselen son takım oldu.

Mersin Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Afjet Afyonspor'un gollerini 31. dakikada Türker Toptaş ve 71. dakikada Timuçin Aşcıgil atarken Sakaryaspor'un golünü 14. dakikada Mahir Sağlık kaydetti.

Afjet Afyonspor'a kupa ve madalyalarını; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez verdi.

BEYAZ GRUPTA 1, KIRMIZI GRUPTA 2 TAKIM ŞAMPİYON OLDU

TFF Spor Toto 2. Lig müsabakalarının hemen ardından oynanan play off müsabakalarına Beyaz ve Kırmızı grupta olmak üzere 8 takım katıldı. 8 takımın katılımıyla başlayan plaf off maçları zevkli ve çekişmeli geçti.

Altay ile Hatayspor’un direk olarak çıktığı TFF 1. Ligine son takım kim olacağı merak konusu oldu. Şanlıurfaspor play offun ilk turunda elenirken, Beya Gruptan Sakaryaspor, Kırmızı Grupta Afjet Afyonspor finale çıktılar.

Mersin’de oyannan final maçında Afjet Afyonspor Sakaryaspor karşısında geriye düşmesine rağmen maçtan kopmayarak attığı birbirinden güzel gollerle maça damgasını vurarak 2-1’lik skorla TFF 1. Liginin yolunu tuttu.

TFF 1. Liginin son biletini alan Afjet Afyonspor 5 yılda 5şampiyonlu yaşayarak rekor kırdı.

28 May 2018 - 14:21 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.