Pirsusspor Sefa’dan Rövanşı Aldı

Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör küme takımlarından Pirsusspor ilk yarıda 1-0 mağlup olduğu Sefaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek rövanşı alarak

Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör küme takımlarından Pirsusspor ilk yarıda 1-0 mağlup olduğu Sefaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek rövanşı alarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör küme müsabakaları hafta içi 11 Nisan stadyumunda oynamadı. 3 grup halinde oynanan müsabakalarda şampiyonluk yarışı her geçen hafta kızışmaya başladı.

2. Amatör küme B Grubunda şampiyonluk yarışı devam ediyor. Her geçen haftası zevkli ve çekişmeli geçen maçlarda takımlar adeta puan savaşı veriyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Edessaspor ilk yarıyı lider tamamlayarak ikinci yarıda da aynı başarısını gösteriyor. 29 puanla haftayı lider olarak bay geçiren Edessaspor’un en yakın takipçileri Sefaspor ile Suruç Pirsusspor 11 Nisan Stadyumu 1 nolu sahada karşı karşıya geldi.

Sahaya her iki takım kazanmak için çıktığı müsabakanın 90 dakikası sevkli ve çekişmeli geçti. Maçın ilk dakikalarında ev sahibi takım Sefaspor attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra konuk takım ataklarını sıklaştırmaya başladı. İlk yarının son dakikalarında attıkları golle Suruç Pirsusspor 1-1’lik beraberliği sağladı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında Sefaspor’da kaptan Bülent Zorba adalesinin çekmesi sonucu zorunlu olarak oyundan alındı. Kaptanın çıkmasıyla birlikte Safespor’da oyun kontrollü bir anda kayboldu. Maçın son dakikasında Pirsusspor attığı golle durumu 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Pirsusspor deplasmanda Sefaspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdü.

1 maç fazlasıyla lider Edessaspor’un 2 puan gerisinde yer alan Pirsusspor 27 puanla 2. Sıraya yükseldi. Sefaspor ise haftayı puansız kapatarak 2 basamak gerileyerek 22 puanda kaldı.

Grupta oynanan diğer müsabakada ise Göklüspor deplasmanda Kendirspor’u 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

19 Nis 2018 - 11:34 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.