PFDK'dan Gaziantepspor'a Para Cezası

Gaziantepspor ile Gençlerbirliği maçında ev sahibi taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Gaziantepspor'a para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (

TFF

) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasının erteleme maçında Gaziantepspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçta ev sahibi taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Gaziantepspor'a para cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada kurulun, Gaziantepspor'a, stada biletsiz seyirci almasından dolayı 100 bin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ise 20 bin lira olmak üzere toplamda 120 bin lira para cezası uyguladığı belirtildi.

Kurulun ayrıca, Gençlerbirliği ile oynanan maçta maraton alt tribününe giriş yapan ev sahibi taraftarların elektronik kartlarını, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bir sonraki iç saha müsabakasında bloke ettiği bildirildi.

18 Nis 2017 - 18:59 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.