Payas Belediyespor Genç Yeteneği Kaptı

2017.2018 sezonunda Karaköprü belediye spor ile aynı grupta mücadele edecek olan Payas belediye spor Baran Yardımcıyı kadrosuna kattı.

Şanlıurfaspor'un unutulmaz futbolcularından Mustafa Yardımcı 'nın) oğlu olan genç yetenek yaptığı açıklamada Payas belediye sporda olmaktan dolayı Çok mutlu olduğunu ifade eden Baran Payas belediye sporun başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım çünkü her futbolcunun bir hedefi ve hayalı vardır benimde hedefim ve tek hayalım Memleketim olan bütün Urfalıların tek sevdası olan ve Babamın Yıllarca sırtında başarı ile taşıdığı Sarı yeşil Forma altında ter dökmek olduğunu söyledi.

Bir çok takımda başarılı olan Baran Bayburt sporda iyi bir performans elde ederek Payas spor ile anlaşma sağladı.

Urfa’nın Başarın Genç Yetenekli sporcusu Baran Şunları Söyledi.

‘Futbola söke de amatör oynayarak başladım.daha sonra Ankara spora denenerek Ankara spor alt yapısına girdim 15 yaşında burada genç milli takıma yükselme başarısı gösterdim 23 kere genç milli oldum.Geçirdiğim sakatlık sonrası milli takıma gidemedim.ardından Ankara gücüne transfer oldum burada da alt yapıda oynarken Ankara gücünün parasız kaldığı dönemde Antalya spora transfer oldum. Buradan 3. Lig ekibi Manavgat sporda kiralık oynadım. Yaptığım hatalı transferlerden biriydi Antalya spor’da Tekirova ya kiralık gittim ve tekrar Manavgat spora transfer oldum.

Geçirdiğim iyi sezondan sonra 2. Lig ekibi tuzla spora transfer oldum burada ilk yarinin sonuna doğru hocayla yaşadığım problemlerden dolayı Bayburt spora transfer oldum.bu sezonda Bayburt tan hocam olan semih tokatlı için Payas spora geldim. Her zaman daha iyi yerleri hak ettiğime inandım ama çok şükür futbol hayatımıza devam ediyoruz.’dedi

20 Tem 2017 - 19:49 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.