Özlenen Şanlıurfaspor’u kuracağız

24 Mayıs'ta yapılan kongrede delegelerin oyunu alarak Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına tekrar seçilen Fethi Şimşek özlenen Şanlıurfaspor'u

24 Mayıs’ta yapılan kongrede delegelerin oyunu alarak Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına tekrar seçilen Fethi Şimşek, özlenen Şanlıurfaspor’u kurmak için düğmeye bastığını söyledi.

Geçtiğimiz sezonu istenilen başarıdan uzak kalan PTT 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor ligi 11. Sırada tamamladı. Yeni sezonda Spor Toto Süper Ligi hedefleyen Şanlıurfaspor bu hedefine ulaşmak için kolları sıvadı.

İÇ TRANFERDE FUTBOLCULARLA GÖRÜŞÜLECEK

Şanlıurfaspor yönetimi önümüzdeki sezonda söz sahibi olmak için iç transferde 17 futbolcuyla yakın temasa geçerek anlaşma sağlayacak.

PTT1. Lig ekiplerindenŞanlıurfaspor'unkulüp başkanıFethi Şimşek, iç transferde17'yeyakın futbolcuylaanlaşma sağlayabileceklerinisöyledi.

Takımın iskeletini bozmayacaklarını dile getiren PTT 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Şimşek, Takım kurgusunutemmuz başına kadar tamamlamayı planladıklarını ifade etti. Transfer konusunda komitenin hassas bir çalışma yaptığına değinen Şimşek, “Bizimle çalışacak futbolcu arkadaşlarımız var. Bunlarla görüşülüp anlaşma sağlanacak. Dış transferde ise bize fayda sağlayacak futbolcuları transfer edip bir an evvel çalışmalara başlayacağız” dedi.

FUTBOLCU ÖDEMELERİNDE AKSAKLIK YAŞANMAYACAK

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda futbolcuların alacakları konusunda sıkıntı yaşanmayacağını sözlerine ekleyen Şimşek, “Futbolcularınınalacağını aksatmadan ödeyennadir kulüplerden biriz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi biz bu takımın başında olduğumuz süre içinde alacak veya verecek konusunda ödemelerinin zamanda yapılacağı konusunda duyarlı olacağız.

Ödemeler zamanda yapılıp futbolcuları maçlara adapta olmaları için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlardan tek istediğimiz bize güvenmeleridir” diye konuştu.

ŞANLIURFASPOR ANTALYA’DA KAMPA GİRECEK

Yeni sezon öncesi hedeflerinin çok yüksel olduğunu hatırlatan PTT 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Şimşek, iç ve diş transferleri en kısa sürede tamamlanacağını ve Antalya’da kampa gireceklerini belirti.

#

28 May 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.