Orta Sahanın Dinamosu Paslıyer Yuvaya Geri Döndü

Geçtiğimiz sezon K.maraş 1920 sporda 'da mücadele eden ve Arı gibi çalışan PASLIYER tekrardan Araban spor ile anlaştı.

Bir çok takımda forma giyen MuratPaslıyer Maraş 1920 spor'da yollarını ayırırken esski takımı araban spor ile anlaşma sağladı.Sezon boyunca bölgesel amatör ligde mücadele ederek sezonu başarılı bir şekilde kapatan Paslıyer bu sene bölgesel Amatör liginde mücadele edecek takımlardan Maraş 1920 spor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Ortasahanın dinamosu Murat Paslıyer şunları söyledi;

‘17-09-1991 Gaziantep doğumluyum, mevki olarak orta saha oyuncusuyum futbola 2005 yılında Gaziantep büyükşehir belediye spor ( gazi şehir futbol kulübü ) nde başladım. Sırasıyla alt kategorilerde oynayıp son yılımda paf takımda kaptanlık yaptım . Ümit ettiğim profesyonellik nasip olmadı . 2009 yılında İstanbul Kağıthane Belediye spor kulübüne transfer oldum 2 yıl süren bu kulübümden federasyonun yeni kurulan bölgesel amatör lig takımlarından Şehitkamil Belediye spor ile anlaştım burada 2 yıl süren yaşantımın ardından Adana amatör milli takım karmasına seçilip daha sonra sırasıyla Başkale spor , İslahiye spor , Gaziantep enerjisi tedaş spor ,Elbistan Belediye spor ve Araban Belediye spor . Bölgesel amatör ligde 93 maç ve paf takımda 45 maç oynamayı Rabbim nasip etti Ve yeni sezonda eski takımım arabanspor ile anlaştım’.dedi

16 Oca 2018 - 13:05 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.