Olacağı Buydu!...Belediyespor Futbolcusu Saldırıya Uğradı

Evet beyler ben yanlış yazmışım gençlerimiz evlatlarımız çok güvende çok siz rahat olun.

Evet beyler ben yanlış yazmışım gençlerimiz evlatlarımız çok güvende çok siz rahat olun.

Hani gençlerimiz tehlikede diye yazmıştım ya yanılmışım işte yok öyle bir şey?

Bu kardeşimiz idman sonrası evine gitmek üzere 11 Nisan stadından çıktıktan sonra Sineklimahallesinde şehir eşkıyalarının saldırısına uğruyor darp edildikten sonra gasp ediliyor.

Bu çocuğun tek suçu biliyor musunuz spor yapmak ve evine ailesine sağlıklı bir şekilde dönmek ama bence yanlış bir seçim yapmış, çünkü hayatının tehlikeye attığının farkında değil.

Şimdi dikkat diyorum bu çocuk Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’un U17 takım oyuncusu yani Belediye tarafından araç tahsis edilmesine rağmen araçtan indikten sonra bu olayı yaşıyor olması halen sizlere bir şey ifade etmiyorsa evet evet ben yanlış yazıyorum çocuklar tehlikede değil güvende? şimdi belki de buraya yazacaklarım bir suç olabilir ama olsun, hiç bir şey bu çocukların hayatından daha önemli olmaz olamazda bütün kulüp yöneticilerine ASKF başta olmak üzere buradan sesleniyorum;

Yarın çok geç olabilir gelin Şanlıurfa Valiliğine gidelim derdimizi Vali Abdullah Erin’e anlatalım ve derdimize adım gibi inanıyorum ki dermen olacaktır.

Valimiz Abdullah Erin bu konuya kesin çözüm üretir çünkü bu memlekete her şeyin en iyisini yapmaya çalışan bir insan şayet sizler bunu yapamıyorsanız bir dilekçe ile valilikten izin alıp Büyükşehir Belediyesi önünde Sadece 10 dakika bir basın açıklaması yapılabilir.

Nasıl bir memlekete ve ülküde yaşıyoruz anlamış değilim. Yahu kardeşim biz senden para pul istemiyoruz kendi paramızın karşılığında hizmet istiyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız yaşasın istiyoruz.

Şunu unutmayın!..Bu çocuk bugün benim, yarın senin çocuğun olabilir sahip çıkalım lütfen.

Haber : Aziz ATLI

12 Oca 2018 - 11:11 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.