Ogün Temizkanoğlu Önemli Bir Galibiyet Aldıklarını Söyledi

TFF 1. Lig'in 25. haftasında  Sivasspor'u 2-1 yenen  Şanlıurfaspor'un teknik direktör  Ogün Temizkanoğlu önemli bir galibiyet elde ettiklerini

TFF 1. Lig'in 25. haftasında Sivasspor'u 2-1 yenen Şanlıurfaspor'un teknik direktör Ogün Temizkanoğlu, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
Temizkanoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, "Takım olarak galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Alınan 3 puan, takımın öz güvenini de yukarılara taşıyacaktır." dedi.

Şanlıurfaspor'un sahip olduğu kadro ile daha güzel işler yapabileceğini anlatan Temizkanoğlu, "Bütün oyuncu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir mücadele verdiler. Kazanmak için her şeyi yaptık. Özellikle alt sıralardaki takımların kazanmasıyla birlikte, bu 3 puan bizim için çok anlamlı oldu." diye konuştu.

Sivasspor cephesi

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, alınan yenilginin ardından istifasını yönetime sunacağını duyurdu.

Zorlu bir maç oynadıklarını ve mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduklarını dile getiren Bakkal, "Yönetimle görüşeceğim. Sivasspor'da görevimi bırakıyorum. İnşallah kabul ederler." ifadelerini kullandı.

20 Mar 2017 - 11:45 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.