O Urfa’nın Pamuk Babasıydı!

Şanlıurfaspor'un efsane başkanı Şükrü Çadırcı (Pamuk Baba) 1976 yılında şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor deplasmanda oynadığı

Şanlıurfaspor’un efsane başkanı Şükrü Çadırcı (Pamuk Baba) 1976 yılında şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor deplasmanda oynadığı Amasyaspor ile 1-1 berabere kaldığı o yıllarda unutulmaz bir fotoğrafı sizlerle paylaşıyoruz.

Değerli kardeşimiz Burhan Akar’ın özel sitesinden aldığını ve Bünyamin Çadırcı’nın desteğiyle bu anlamlı fotoğrafı sizlerle paylaşarak gerçek Şanlıurfaspor’lu nasıl olduğunu bir kez daha herkese göstermek istedim.

Unutulmaz efsane Başkanımız Merhum Şükrü Çadırcı 1976 yılında yönetimiyle ve Şanlıurfaspor taraftarlarının gönlünde taht kuran Amigo Mame (Merhum Mahmut Duygun o yıllarda canından çok sevdiği takımı için Amasya deplasmanına giderek takım destek olmuştu.

03 Nis 2018 - 12:54 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.