O Futbolcuyla da yollar ayrıldı

Şanlıurfaspor futbolcu İsmail Dinler ile karşılıklı olarak anlaştı ve yollarını ayırdı Bugün yapılan görüşme sonucunda sezon başı sarı yeşilli

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Profesyonel futbolcu İsmail Dinler ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze hizmet eden futbolcu İsmail Dinler’e teşekkür eder, önümüzdeki yaşantısında başarılar dileriz” denildi.
Sezon başı Karabükspor’dan Şanlıurfaspor’a transfer olan İsmail Dinler, 1’i Türkiye kupası olmak üzere 12 maçta forma giydi.
32 yaşındaki futbolcu 2008-2009 sezonunda da sarı yeşilli formayı giymişti.

07 Ara 2016 - 17:09 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.