Müftülükten Başsavcı Kuş'a Ziyaret

İl Müftüsü İhsan Açık İl Müftü yardımcıları ile birlikte Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'u

İl Müftüsü İhsan Açık, İl Müftü yardımcıları ile birlikte Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü İhsan Açık, İl Müftü yardımcıları Mustafa Erdem, Rıfat Çevik ile birlikte Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u makamında ziyaret ederek, etkinlikler hakkında bilgi verdi . Kutlu Doğum Haftası'nın bu yılki teması hakkında konuşan İl Müftüsü Açık, kutlamaların bu sene "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" şeklinde olacağını dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş Kutlu Doğum Haftası'nın tüm İslam alemine ve Şanlıurfa halkına hayırlar getirmesini diledi. Ülkede ve dünyada kardeşlik bağlarını güçlendirmesi dileğinde bulunarak, "Peygamber Efendimizin sevgi, saygı, hoşgörü, merhamet ve kardeşçe birlikte yaşama mesajlarını bütün insanlık tarafından benimsenerek, yaşama geçirilmesini diliyorum şeklinde konuştu.

19 Nis 2017 - 08:34 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.