Minikler, GHSİM İle İlk Defa Tribünde Maç İzledi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) anasınıfı öğrencilerini Şanlıurfaspor- Sivasspor maçına davet ederek ilk defa tribünde

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) anasınıfı öğrencilerini Şanlıurfaspor- Sivasspormaçına davet ederek ilk defa tribünde maç izlemelerini sağladı.

Hafta sonu GAP Arenada oynanan Şanlıurfaspor- Sivasspor karşılaşmasına GHSİM tarafından 50 minik öğrenci getirildi. Hayatlarında ilk defa tribünde maçı izleyen öğrenciler takımına sahip çıkarak onlara bu imkanı sağlayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’e teşekkür etti.

“ÇOCUKLARA SPORU KÜÇÜK YAŞLARDA AŞILAMALIYIZ”

Çocukların spora yönelmesi ve spora sarılması için küçük yaşlarda sporla tanışması gerektiğini vurgulayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, bu nedenle çocukları spor faaliyetlerine sürekli davet edeceklerini söyledi.

Minik öğrencilerin maçı heyecanla takip ettiğini ve takımlarına çok güzel destek verdiklerini sözlerine ekleyen İl Müdürü Keşküş;
“Çocuklarımız bizden daha iyi takımlarına destek veriyor. Her biri öyle heyecanlı gözlerle izliyor ki maçı etkilenmemek elde değil. Tezahürat ediyorlar dua ediyorlar emin olsunlar ki sahada onlar için mücadele eden futbolcularımız var. Bizler çocuklara sporu erken yaşta aşılama taraftarıyız bu nedenle çocuklarımızı maça davet ettik etmeye de devam edeceğiz inşallah her maç minik misafirlerimiz olacak.”


20 Mar 2017 - 18:31 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.