Milli Takım Kafilesi Yola Çıktı

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt Dominik Cumhuriyetinde düzenlenecek olan Dünya şampiyonasında

Önümüzdeki günlerde DominikCumhuriyetin’de düzenlenecek olan, dünya Masterler-gençler vücutgeliştirme -klasik vücut geliştirme- bikini ve fitnessşampiyonasında, ülkemizi temsil edecek olan Milli takım kafilesi yola çıktı.
Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt Dominik Cumhuriyetin’de düzenlenecek olan, dünya şampiyonası hakkında Urfanatik.com’a bilgi verdi.
Başkan Kurt, “Dominik Cumhuriyetin’de düzenlenecek olan, Dünya Masterler-Gençler Vücut Geliştirme -Klasik Vücut Geliştirme- Bikini ve Fitness şampiyonasında, Ülkemizi temsil edecek Milli Takım kafilesi bu sabah saat 09.00’da yurt dışına hareket etmiştir.
Kafilede yer alan tüm sporcularımıza, Milli Takım Antrenörlerimize ve İdarecilerimize başarılar dilerim. Allah utandırmasın” dedi.

09 Ara 2016 - 12:32 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.