Mest; Hedefimiz 3. Lig

Şanlıurfa Bölgesel Amatör'de 11 Nisanspor forması giyen Hasan Basri Mest hedeflerinin bu yıl 3. Lige çıkmak olduğunu belitti.

HasanBasriMestŞanlıurfa Bölgesel Amatör’de mücadele eden 11 Nisanspor forması giymektedir. Futbol yaşantısına nasıl başladığını ve formasını giydiği 11 Nisanspor’da bu yıl ki hedefleri hakkın da gazetemiz Urfanatike açıklamalarda bulundu.

Futbol hayatına tesadüfen başladığını belirten Basri Mest, şans eseri izlemekte olduğu bir maçta bir futbolcunun sakatlanması ardından oyuna girecek kimse olmadığından hocanın kendisini maça alması ile futbol hayatının başladığını söyledi. İlk olarak Bağlarbaşı Kahramanspor’da futbol oynadığını ve daha sonrasında 11 Nisanspor’a transfer olduğunu belirten Mest, bu yıl hedeflerini 3. Lig olduğunu dile getirdi.

‘Futbol ile şans eseri tanıştım’

Futbolla tesadüfen tanıştığını belirten Hasan Basri Mest, “Abim futbol oynuyordu ama ben küçüktüm diye gidemiyordum şansa babamın asker arkadaşı abimin gittiğini duymuş babama demiş oğlumu da götür oğlu bize geldi bende babama dedim bende geleceğim beni götür dedi tamam sabah erken kalktık Bağlarbaşı kahraman spor idmanlarına gittik.” Babamın asker arkadaşının oğlu idmanlara çıktı öyle çift kale maça başladılar bende izliyordum biri sakatlandı kimse yoktu ben oturuyordum hoca dedi kalk sen oyna oyuna girdim hoca oyunumu beğenmiş babama demiş oğlunu da gönder öyle tesadüfen başladım.” dedi.

‘İsmail Doğan hocamızın büyük katkıları var’

“Futbola 9 yaşımda Bağlarbaşı kahraman sporda başladım futbola U13,U14,U15,U16 kategorisine kadar Bağlarbaşı kahraman sporda oynadım.” Diyen Mest, “Ama yaşım küçük olduğu halde hoca U17,U19 A takımda bile şans veriyordu. Sonra 11 Nisanspora transfer oldum U17 kategorisin yaşım tüyodur ama hoca U19 ve A takımda şans vermeye başladı 11 Nisansporda ben geldiğim zaman süper amatördeydik ama İsmail Doğan hocamın büyük katkılarıyla Bal Ligine çıktık öyle 2 senedir Bal Ligindeyiz inşallah bu sene 3 Lig’e çıkmayı düşünüyüz.” diye konuştu.

Haber: İbrahim Çakmak

09 Eyl 2017 - 21:05 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.