Mertcan Çam Konuştu: "Çok Vahim Bir Durum Yaşadım"

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim tarafından darp edildiği iddia edilen futbolcu Mertcan Çam ve ailesi Erzincan Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek

Şanlıurfaspor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu oyuncu Mertcan Çam'ın Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı EminYetim tarafından darp edildiği iddiasını Şanlıurfa cephesi yalanlamıştı. Mertcan Çam ve ailesi Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı ve şoföründen şikayetçi olmak üzere Erzincan Asayiş Şube Müdürlüğüne geldi.

Mertcan Çam yaptığı açıklamada, “Çok vahim bir durum yaşadım. Bu tek benim değil bütün herkesin başına gelebilirdi. Çünkü hakkını arıyorsun. Bunda başka bir şey yok. Urfa’dan geldim. Urfa’da yapmak istemedim şikayetimi. Erzincan Asayiş Büro Amirliğine çok teşekkür ederim. Sayın Bakanıma teşekkür ederim. Çok büyük ilgi gösteriyor bana. Aileme olsun herkese olsun tüm spor camiasına teşekkür ederim. Diyecek bir şey yok. Gerekli şikayetlerimi yaptım. Savcılığa olsun, avukatım olsun, menajerim Metin Korkmaz olsun. Bu kolay kolay sindirilecek bir olay değil. İnşallah adalet yerini bulur” dedi.

Mertcan Çam ve ailesi Erzincan Asayiş Şube Müdürlüğündeki şikayetlerinin ardından emniyetten ayrıldı.

06 Ara 2017 - 21:38 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.