Memleket  Spor Kulübü Şanlıurfa’da  Son Maçına Çıkıyor

Şanlıurfa Memleket Spor kulübü Pazar günü oynayacagı TVF spor Lisesini kendi evinde konuk edecek.

Filenin Ceylanları 5 Mart Pazar günü saat 14.00 'da TVF SPOR LİSESİ ile oynayacağı maçla

ŞANLIURFA

'ya veda ediyor.
Bayanlar 1.ligde mücadele eden takımımız Şanlıurfa'da oynanacak son maçla birlikte mücadelesini farklı bir şehirde sürdürecek.



Şehirden gerekli desteği göremeyen hatta ilgili yerel yönetimden kamu kurum ve kuruşlarından randevu bile alamayan sahipsiz memleketin yöneticilerinin duyarsızlıklarından dolayı kulübümüz sezon sonu itibariyle Şanlıurfa' dan ayrılma kararı almıştır. Bizler şehrimizin tanıtımına katkı sunmak tanıtmak adına misyon yüklemiştik. Ama özellikle Belediyelerimiz Gençlik spor müdürlüğü gereken desteği vermeyerek adeta üvey evlat muamelesi yaptılar.
Gerekli açıklama ileriki günlerde detaylı olarak basın aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılarak tüm olaylar hakkında bilgi verilecektir.

27 Şub 2017 - 17:05 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.