Masa Tenisi Şampiyonu; Haliliye

Şanlıurfa'da kurumlar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi. Yapılan turnuva da 5 maçın tamamından galip gelen Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Şanlıurfa’da kurumlar arası masatenisiturnuvası düzenlendi. Yapılan turnuva da 5 maçın tamamından galip gelen Haliliye İlçe Milli EğitimMüdürlüğü şampiyon oldu.

GAP Arena spor kompleksi kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvaya Şanlıurfa’da 11 kurum katıldı. Yapılan maçlar sonucunda finale Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Harran Üniversitesi yükseldi.

Final maçında Harran Üniversitesini de mağlup etmeyi başaran Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvanın namağlup şampiyonu olmayı başardı.

Şampiyonlar Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural’ı makamında ziyaret edip kazandıkları kupa ve madalyaları hediye ettiler. Şampiyonları kutlayan Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Türkiye şampiyonasında da kendilerinden başarı beklediklerini belirtti.

Bu arada turnuvada dereceye giren ilk 2 takım Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Harran Üniversitesi 5-7 Mayıs tarihlerinde Kıbrıs’ın Girne kentinde düzenlenecek olan kurumlar arası Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

19 Nis 2017 - 15:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.