Mardinli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu

Mardinli olan Fırat Ürün Wabba World ChampionShip Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olarakTürkiye'nin ve Mardin'in gururu oldu.

İtalya’da gerçekleştirilen WABBA World ChampionShip 2017 DünyaŞampiyonası’nda Mardinli profesyonel vücut geliştirme sporcusu Fırat Ürün Dünya Şampiyonlar Şampiyonu oldu. Değişik ülkelerden birçok sporcunun katıldığı turnuvada büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonlar şampiyonu olan Fırat Ürün 10 Yıldır vücut geliştirme sporuyla profesyonel olarak ilgilendiğini belirtti

FIRAT üRÜN KİMDİR?

Fırat Ürün Mardinin köklü ailelerinden Beyt Hac FETTAH ailesinin MARDİN HALK MÜZİĞİ Ustalarından Mehmet Ürün ün torunu ve MarevAnkara Müzik Toluluğu Koordinatörü Selahattin ürünün oğludur.

1989 doğumlu olup yaklaşık on yıldır Vucut geliştirme sporuyla uğraşıyor. Avrupa gençler 3 sü Balkan 5 si Türkiye gençler şampiyonlar şampiyonluğunu üç kez birinciliği 2016 Türkiye büyükler 85 kilo şampiyonluğu ve bu sene Dünya Wabba şampiyonası 85 kilo Şampiyonu olan FIRAT ÜRÜN Ankara Üniversitesi spor okulu mezunu olup HALEN Ankara Most Life spor komleksinde hocalık yapmaktadır.

19 Haz 2017 - 17:17 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.