Mahmut Tuncer’li Yıldırım Birlikspor

Bundan 39 yıl önce kadrosunda Mahmut Tuncer Halil Baylan (Zoof) Kürt Ahmet ve Mehmet Kendirci (Kirli) gibi yıldız futbolcuları barındıran Yıldırım

1978 yılında amatör kümede mücadele eden Mahmut Tuncer’li Yıldırım Birlikspor tam bundan 39 yıl önce kadrosunda şöhretli futbolcuların barındırmıştı. Takım kaptanlığını Halil Baylan (Zoof) yaptığı ve aynı zamanda kalesini koruduğu Yıldırım Birlikspor’da Şanlıurfa’nın gururu sanatçı Mahmut Tuncer’in yanı sıra Kürt Ahmet, Mehmet Kendirci (Kirli) gibi futbolcuları kadrosunda bulunduran Yıldırım Birlikspor lige damgasını vurdu.

EFSANE

ZOOF Yılar önce bir çok takımların kalesini koruyan efsane kaleci Halil Baylan (Zoof) budan tam 39 yıl önce 1978 yılında kalesini koruduğu Yıldırım Birlikspor takımı o yıllarda adından bahsettirerek, bir çok şampiyonluk yaşadı.
Bundan tam 39 yıl önce bir çok takımın kalesini koruyan efsane kaleci Halil Baylan (Zoof) şimdi ise Şanlıurfa spor kamuoyuna o yılları tekrar yaşanması için destek vermeye devam ediyor. 1978 yılında futbol hayatını Yıldırım Birlikspor’da sürdüren efsane futbolcu Mehmet Kendirci (Kirli), futboldan kopmayarak şimdi ise Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetiminde yer almaktadır.
1978 yılında amatör kümede mücadele eden Yıldırım Birlikspor’u efsane kadrosunda şu futbolcular bulunuyor. Ayaktakiler soladan sağa : Yadigar Yusuf, Mahmut Tuncer, Erdoğan Boylu, Zoof Halil, mehmet Yücel, Kürt Ahmet Oturanlar soldan sağa : Faruk Gergerli, Bozon Kermeli, Reşit Hoca, Azem Osman, Mehmet Kendirci (Kirli)

16 Oca 2017 - 18:52 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.