Lidere Selam Dur!...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Süper Amatör Kümede bileği bükülmeyen Gençlerbirliği şampiyonluk yolunda namağlup olarak yoluna devam ederken ligin 7.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Süper Amatör Kümede bileği bükülmeyen Gençlerbirliği şampiyonluk yolundanamağlup olarak yoluna devam ederken, ligin namağlup olarak yoluna devam ettiği grubun güçlü ekiplerinden Ceylanpınar Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek liderliği kimseye kaptırmadı.

Tarihinde ilk kez Haliliye Belediyesi Süper Amatör kümede mücadele eden Gençlerbirliği takımı geçtiğimiz sezon 1. Amatör kümede aldığı galibiyetlerle bütün dikkatleri üzerine çekerek adını Süper Amatör Kümeye yazdırmıştı.

Yenice 2 nolu sahada Gençlerbirliği ile Ceylanpınar Belediyespor arasında oynanan müsabakaya taraftarlar büyük ilgi gösterdiler. Maça hızlı başlayan Gençlerbirliği takım önce rakibin ataklarına yerinde cevap vererek, yakaladığı kontrataklarla gol aramaya başladı. İlk yarısı golsüz tamamlanırken Gençlerbirliği takımı ikinci yarıda golleri buldu.

Yenice Stadyumunda oynanan maçın 2. Yarısında Gençelrbirliği adeta coşamaya başladı. Yılların golcüsü Necati bu dakikalarda sahneye çıktı. Maçın 55. Dakikasında Necati Karadağ’ın attığı golle Gençlerbirliği 1-0 öne geçti.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Gençlerbirliği 2. Gol için yine rakip kaleye yüklenmeye başladı. Bu kes sahneye çıkan Kadir maçın 57. Dakikasında attığı golle durumu 2-0 yapan Gençlerbirliği rahat bir nefes aldı. Maçta geride kalan dakikalarda gol olmayınca Gençlerbirliği kendi evinde konuk ettiği Ceylanpınar Belediyspor engelini 2-0 farkla geçerek zirveyi kimseye kaptırmadı.

GİTTİĞİ HER TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI

Şanlıurfa’da şimdiye kadar görev yaptığı takımları şampiyonluğa taşıyan başarılı Teknik Direktör Musa Bucak, aynı başarıyı Haliliye Belediyesi Süper Amatör Kümede Gençlerbirliği takımını başına geçmesinden sonra adeta elindeki sihirli deneği futbolcuların sırtına sürerek şampiyonluk yolunda zirvede tek başına kaldı.

Hocalık görevinde 3. Yılını yaşayan başarılı teknik direktör Musa Bucak 2. Sezonu şampiyon olarak ipi göğüsledi. Bu kez Süper Amatör Kümede Gençlerbirliği şampiyonluğa taşımak için ter döken şampiyon hoca bu hedefine ligin 7. Haftası geride kalırken yakalamış durumda olarak takımı namağlup olarak yoluna devam ediyor.

18 Kas 2018 - 16:19 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.