Kupayı Başkan Yılmaz’a takdim ettiler

Şanlıurfa'da düzenlenen okullar arası Voleybol Yıldızlar müsabakalarında il birincisi olarak şampiyon olan Siverek Karakoyun Ortaokulu Takımı Siverek

Şanlıurfa’da düzenlenen okullar arası VoleybolYıldızlar müsabakalarında il birincisi olarak şampiyon olan Siverek Karakoyun Ortaokulu Takımı Siverek BelediyeBaşkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek kupayı takdim etti.
Başkan Yılmaz ziyaretten dolayı takıma teşekkür ederek şunları kaydetti. ’’Siverek’in adına böyle bir müsabakada başarı sağlayan Karakoyun Ortaokulunu ve takımını gönülden kutluyorum. Biz belediye olarak takımın ve okulun daha güzel yerlere gelmesi için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız, tabi bu başarıları küçümsemek lazım öğrencilerimizin çaba ve gayretleri sonucunda birde kırsal okulumuz olması bizleri gururlandırmıştır. Okullarımızda gerçekleştirilen bu tür aktivitelerin yapılması öğrencilerin hem sosyal anlamda hem de derslerinde başarılı olacağına inanıyorum, bu sevinci bize yaşatan başta takıma ve okul yöneticilerine teşekkür ediyorum’’dedi.
Okul Müdürü Cebrail Güler ise Belediye Başkanına teşekkür ederek şunları kaydetti.’’biz takım olarak Şanlıurfa’da il birincisi olduk, bu başarımızı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’la hem paylaşmak hem de okul ve takımızın eksiklerini gidermek adına kendisinden destek istedik, başkanımız her konuda bizleri geri çevirmeyerek destek olacağını belirti, ben okulum ve takımım adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum’’
Başkan Yılmaz öğrencilerle bir süre sohbet ederek öğrencilere hediye takdim etti.
Voleybol Yıldızlar müsabakalarında il birincisi olan Siverek Karakoyun ortakolu takımı 16–19 Şubat tarihlerinde Bölgeler arası müsabakalarda il temsilcisi olarak Şanlıurfa’yı Temsil edecek.

26 Ara 2016 - 12:29 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.