Kızların Dostluk Maçı

Şanlıurfa gençlikspor bayan futbol takımı Şanlıurfaspor gap vadisi tesislerinde vali ve mülke amirleri ile dostluk maçı yaptı.

Şanlıurfagençliksporbayanfutboltakımı bu akşam şanlıurfaspor gapvadisi tesislerinde valilik ile dostlukmaçı yaptı.Gençlikspor bayan futbol takımı ile valilik arasında oynanan dosluk maçında sahada kıyasıya mücadele vardı.

Yapılan dostluk maçında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’de yer aldı. Gençlikspor bayan futbol takımı kaptanı ve yardımcı antrenörü Dilan Dicle Kolbüken maç sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi,

’Şanlıurfa'nın ilk ve tek bayan futbol takımı olmamızdan dolayı gurur duyduk. Bizi onure eden sayın valim Güngör Azim Tuna ve Gençlik Hizmetleri ve Sporİl Müdürümüz sayın Hakan Keşküş'e teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu akşamki dostluk maçında çok keyifli bir maç olduğu için mutluyuz. Böyle organizasyonların tekrarlanmasını diliyoruz' dedi.

20 Nis 2017 - 09:24 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.