Kızlarımız Bölge Şampiyonu Oldu

Şanlıurfa Gençlikspor Bayan Futbol takımı Diyarbakır'da oynan Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonasında Bölge şampiyonu oldu.

ŞanlıurfaGençlikspor Bayan Futbol takımı Diyarbakır’da oynan Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonasında Bölgeşampiyonu oldu.

Diyarbakır’da oynadığı 3 maçı da kazananŞanlıurfa Kızları ilk maçında Ağrı Beyazıt’ı 3-0, ikinci maçında ise 1955 Batmanspor’u 5-0 ve üçüncü maçında Siirt Hasbeyspor’u 2-0 mağlup ederek bölge şampiyonu oldu.

Diyarbakır’da oynanan Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonasında namağlup olarak bölge şampiyon olan Gençlikspor kızları adını bir üst tura yazdırdı.

Şanlıurfa Gençlikspor Bayan Futbol takımı sorumlusu Mustafa Abak, Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonasında bizi destekleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve sponsorumuz olan Karaköprü Belediyespor’a sonsuz teşekkür ederim.” Dedi.

17 Tem 2017 - 08:47 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.