Kız Çocuklarının Güneş'i Köy Okulundan Milli Takıma Kadar Yükseldi

Haliliye ilçesine bağlı Konuklu imam hatip ortaokuldan hentbol adına yaptığı çalışmalarla takdir toplayan ve verdiği eğitim ile kız çocuklarının

Haliliye ilçesine bağlı Konuklu imam hatip ortaokuldan hentbol adına yaptığı çalışmalarla takdir toplayan ve verdiği eğitim ile kız çocuklarının gelişimine olumlu şekilde katkıda bulunan Beden eğitimi öğretmeni Bayram KAPLAN HENTBOL branşı U-19 Bayan milli takımına davet edildikten sonra yıldız bayan milli takımına da davet edilip Şanlıurfa'nın Hentboldaki Gururu oldu.

Bir köy okulunda HENTBOL adına yaptığı çalışmalarla ile Milli takım hocasının dikkatini çekip Ankara' da yapılan kampa çağrılan Bayram hoca yaptığı açıklamada: " 4 yıllık bir süreçte HENTBOL adına çalışmalarda bulundum yaz kış dinlemeden okulumda okuyan kız öğrencilerimiz ile antrenmanlar yaptık. Bugün görüyorum ki yaptığımız çalışmalar karşılığını buldu. MİLLİ TAKIM kampında Ay yıldızlı üniformayı giymek gerçekten gurur verici. Şimdiki hedefim kız çocukları için bir kulüp oluşturulması ve bu kız çocuklarına destek verilmesi destekler olduğu sürece Eminim ki Şanlıurfa'dan da milli takıma gidecek yetenekli kızlarımız olacaktır. Bir hedefimde Şanlıurfa'da Hentbolun daha çok tabana yayılması için A Milli, U-19 veya yıldız Bayan milli takımlarımızdan birinin bir kampını Urfaya almak. Bana Destek çıkan, Güvenip milli takıma kadar çağıran herkesten ALLAH razı olsun." Dedi.

21 Ağu 2019 - 11:14 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.