Kırmızı Grupta Şanlıurfaspor Avantajlı Durumda

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor üst üste oynadığı son iki deplasman maçını kazanarak şampiyonluk yolunda büyük

Ligde her zaman söz sahibi olan Şanlıurfaspor’da yüzler gülmeye başladı. Maddi sıkıntılara rağmen yine de lige tutunanŞanlıurfaspor deplasmanda önce Bandırmaspor’u ardından yine deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurduspor’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda avantaj elde ederek rakiplerine gözdağı verdi.

Özellikle yapılan olağan üstü kongreden sonra mevcut yönetimi tekrar göreve gelerek çıktıkları iki deplasman maçından galibiyetle dönüldü. Tarsus İlçe Stadyumunda oynanan müsabakada Şanlıurfaspor özellikle ilk yarıda adeta tarih yazdı. İlk yarıda rakibi karşısında sergilediği futbol ve attığı bir birinden güzel gollerle işi ilk yarıda bitirerek, maçın ikinci yarısına oyunu yine de bırakmayarak sahadan istediği sonucu alarak taraftarlarını mutlu etti.

İPLER ŞANLIURFASPOR’UN ELİNDE!...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta 11. Hafta maçları tamamlandı. Son iki hafta deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyetle ayrılan Şanlıurfaspor büyük avantaja sahip oldu. Ligde 5 takımın verdiği zirve mücadelesi her geçen hafta kızışmaya başladı. 11. Hafta sonunda grupta puan durumuna bakıldığında 26puanla Menemen Belediyespor lider durumda.

Liderin 2 puan gerisinde yer alan Tuzlaspor haftayı kendi evinde Kırıklarelispor’u 4-0 mağlup ederek yoluna devam etti. 24 puanla ikinci sırada yer alan Tuzlaspor’u zorlu maçlar bekliyor.

Grupta Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Şanlıurfaspor 21 puana sahip. Ligde iki haftadır deplasmanda mücadele eden Şanlıurfaspor aldığı galibiyetlerle grupta iddialı duruma gelmesine rağmen bu hafta kendi evinde Konya Anadolu Selçukluspor’u ağırlayacak.

Grupta 5. Sırada yer alan Fatih Karagümrükspor’un 10 puan bulunuyor. 11. Haftada kendi evinde Şanlıurfaspor’a 2-0 mağlup olan Tarsus İdmanyuduspor 19 puanla 6. Sırada yer almaktadır.

LİGİN ÜSTÜ GİBİ ALTI DA KAYNAMAYA BAŞLADI…

Lige tutunmak için mücadele eden ligi altında yer alan Kırıklareli, Konya Anadolu Selçuklu, Fethiyespor, Bandırmaspor ve Tokatspor takımları ligden iyice kopmaya başladı. Fethiyespor, Bandırmaspor ve Tokatspor 7 puan bulunurken, en yakın rakipler ile arasında 5 puan bulunuyor. Tokatspor ligin en alt sırasına demir attı.

LİGİN 11. HAFTASINDA 2 TAKIM DEPLASMANDA GÜLDÜ

Ligde her geçen hafta maçların daha çekişmeli geçmesine rağmen oynanan 11. Hafta sonunda deplasmanda sadece 2 takım güldü. Ligde başarılı bir performans çizmeye başlayan Şanlıurfaspor deplasmanda Tarsus İdmanyuduspor 2-0 mağlup ederken, bir başka takım Etimesut Belediyespor’da Tokatspor’u 3-0 mağlup etmesini bildi.

21 golün atıldığı 2. Lig Kırmızı Grupta 2 müsabakada gol sesi çıkmazken, Konya Anadolu Selçukluspor kendi evinde Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı.

05 Kas 2018 - 18:08 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.