Kılıç Ziraat Türkiye Kupası Maçını Değerlendirdi

Hem ligde hem de kupada fırtına estiren Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise rakipleri Kırklarelispor'u yenmenin ve gruptan çıkmanın

Hem ligde hem de kupada fırtına estiren Şanlıurfaspor Teknik DirektörüMustafa Kemal Kılıçise rakipleri Kırklarelispor'u yenmenin ve gruptan çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
Galibiyetle işlerini çok kolayladıklarını dile getiren Kılıç, kupada tek yenilgilerinin olduğunu anımsattı.
Gruptan çıkmak istediklerine işaret eden Kılıç, şunları kaydetti: "Kupada belirgin bir başarımız var, bunun sonucu almak istiyoruz. Bu arada kupa ve lig maçları dolayısıyla sıkıştık. Şükürler olsun herhangi gibi sakatlık veya yorgunluk olmadı. Mutluyuz memnunuz, artık lig maçına odaklandık."Kırklareli Atatürk Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Al,futbolcularını gösterdikleri mücadele ve kazanma azminden dolayı tebrik etti.

Sahadan mağlup ayrılmalarına rağmen rakiplerine çok fazla gol pozisyonu vermediklerini aktaran Al, "Takım olarak, parçalanmış bir görüntüdeydik. Zihinsel ve oyun anlayışı olarak seviyemiz düşüktü ancak mücadele bakımınından iyi işler yaptık. Rakibe de çok pozisyon vermedik ama oyun planlaması adına eksikliklerimiz var.Sporcuların kazanmak için verdikleri mücadele iyi yönlerimizden bir tanesi. Zamanın gerekli olduğunu söylüyorum. Bugün takımı görme adına iyi bir test oldu bizim için. Eksikliklerimizi tespit ettik. Umutsuz bir vaka değil takım. Bugün için skor önemli değildi, bizim bakış açımız önemliydi ve önemli sinyaller aldık." diye konuştu.

19 Oca 2017 - 20:57 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.