Keşküş’ten Başarılı Sporculara Karne Hediyesi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu 2016-2017 Eğitim – Öğretim yılı

ŞanlıurfaGençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu 2016-2017 Eğitim – Öğretim yılı okul sporları Genç A Voleybol final müsabakası sona erdi.
Gerçekleştirilen müsabakaya Kızlardan 24 takım 288 sporcu katılırken Erkeklerden ise 20 takım 240 sporcu katıldı.
Çekişmeli geçen müsabakada kızlarda ve erkeklerde Spor Lisesi Şampiyon olurken Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, yarıyıl tatiline giren sporcuları tebrik ederek öğrencilere karnehediyesi eşofman takımı ve ayakkabı gönderdi.
“HEM OKUL, HEM SPOR ZOR İŞ”
Sporcularla tek tek tokalaşarak karne durumlarını soran Keşküş, öğrencilerin müsabakalara hazırlanırken hem ders hem de sporun arasında kaldığını ve zor dönem geçirdiklerini vurguladı.
Birçok sporcunun yaptıkları sporda olduğu gibi derste de başarılı olduğunu aktaran Müdür Keşküş;
“Öğrencilerimiz çok zor şartlarda müsabakalara hazırlanıyor dersi ve sporu bir arada götürmek zor oluyor ama maşallah öğrencilerimizin spora rağmen genel durumları çok güzel biz her zaman onlara derlerini hiçbir şekilde ihmal etmemelerini ve düzenli bir program çerçevesinde çalışmaları gerektiği söylüyoruz. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Genç A Voleybol final müsabakasında dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını GHSİM Müdürü Hakan Keşküş, Şube Müdürü Murat Bağış, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Aksoy, GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Müslüm Baran takdim etti.
Voleybol final müsabakasında dereceye giren okullar şöyle;
Genç Kızlar
1-Spor Lisesi
2-Urfa Anadolu Lisesi
3-Viranşehir Fen Lisesi
4-Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi
Genç Erkekler
1-Spor Lisesi
2-Ceylanpınar M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi
3-Fen Lisesi
4-A. Göncü Lisesi

23 Oca 2017 - 15:57 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.