Kemal Tosun’dan  ASFK’ya Önemli Açıklama

Lig başından itibaren herkesin dikkatini çekmeyi başaran Telekomspor emin adımlarla başarıya doğru ilerlerken takım hocası Kemal Tosun bazı önemli

KemalTosun yaptığı açıklamada;

6.Maçımız olan Büyükşehir Belediyespor maçında inanılmaz hakem hataları ve ağır hakem tahrikleri ile karşı karşıya kaldık. Maçta sessiz kalarak hakemin kötü yönetimi ve şanssız olduğumuzu söyledik. Bu hafta maç başlamadan önce hakemler bu defa bizim takıma karşı özellikle de bana karşı saygısızca davranışlar içine girince yine önce bir şey demedik ama maç içinde verilmeyen 3 penaltımız ve rakibin son derece sert oynamasına müsaade etmesi ve yine kulübede şahsıma hakaret eder nitelikteki davranışları bizi aşırı derece üzmüştür. Ben Şanlıurfa’da profesyonel takımlar dahil bir çok amatör takıma hizmet etmiş bir insanım, dışarıda 2.Liglerde 63 numarayı gururla taşımış biriyim, onlardan tek ricam biraz bizim onlara duyduğumuz saygının yarını bize duysunlar, bizler emek vererek bir yerlere gelmeye çalışıyoruz bu durumda kendilerinden sadece adaletli davranmalarını bekliyoruz. Bizim istediğimiz yanlı değil adaletli yönetim, bu işte başta ASKF’ye büyük sorumluluk düşmekte, saygılarımı sunuyorum.

03 Ara 2017 - 21:20 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.