Keçespor yıkılmadı dimdik ayakta : 2-0

Şanlıurfa 1. Amatör Küme (B) Grubunda hakemlerden yana dertli olan Keçespor bu hafta karşılaştığı Kendirspor engelini 2-0'la aşarak dimdik ayakta

Keçespor’da ikin haftadır yüzler gülmeye başladı. Şanlıurfa 1. Amatör küme (B) grubu ekiplerinden Keçespor ligde rakiplerini aşarak ama bir türlü hakem engelini aşamayarak ligde zor günler yaşamaya başladı.
Keçespor yılmadan bütün engelleri aşarak ligde oynadığı son iki hafta maçını kazanarak yıkılmadıklarını herkese gösterdiler. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği engelini 3-0’la aşan Keçespor ardından Kendirspor maçını da 2-0 kazanmasını bildi. 2 maçta 6 puan alan Keçespor’un yüzü haftalar sonra gülmeye başladı.
HİÇBİR GÜÇ BİZİ YIKAMAZ



Şanlıurfa Keçespor teknik direktörü İbrahimTekatlı, bizi kimsenin yıkmaya gücü yetmeyeceğini hatırlatarak, dim dik ayakta olduğunu söyledi.

Tekatlı, “Futbol müsabakalarında istemeyerek hata yapılabilir, ama kasti yapılan hatalar karşısında artık sabrımız kalmadı. Keçespor kulübü olarak bu camiayı kimsenin yıkacağına gücü yetmez. Bunu herkes bir kenara yazsınlar. Bizi yıkamazlar, futbolcuların buna inat canla başla mücadele ederek 2 haftada 6 puan toplayarak ne kadar dimdik ayakta olduğumuzu herkese gösterdik” dediler.

20 Oca 2017 - 13:28 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.