Keçespor Anka’yı fena avladı

Şanlıurfa 1. Amatör küme takımlarından Keçespor ligin ilk maçını oynadığı Ankaspor'u zorda olsa ikinci yarıda attığı golle 2-1 mağlup ederek

Keçespor lige galibiyetle başladı. Şanlıurfa 1. Amatör küme (B) grubunda her zaman söz sahibi olan Keçespor sezonun ilk maçında Ankaspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 2-1 kazanmasını bildi.
Keçespor ile Ankaspor arasında Yenice stadyumunda oynanan müsabaka zevkli ve çekişmeli geçti. Maçın 26.Dk. Mehmet Kum ile Keçespor 1-0 öne geçerek ilk yarıyı böyle tamamladı.
Maçın ikinci yarısında Ankaspor oyuna ağırlığını koymaya başladı. Maçın 65. Dk. Attıkları golle 1-1’lik eşitliği sağladılar. Beraberlik gollünden sonra Keçespor oyunu rakip kaleye yıkmaya başlarken sahneye tekrar çıkan Mehmet Kum maçın 88.Dk attığı mükemmel golle takımını 2-1 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca Keçespor Anka’yı avlayarak sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.
Maç sonrası Keçespor hocası İbrahim Tekatlı Urfanatik Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi, “1. Amatör küme maçları geçtiğimiz hafta başladı. İlk maçımızı Ankaspor ile oynadık. Çekişmeli bir maç oldu. Gerek rakibimiz gerekse biz birçok gol pozisyonundan yararlanamadık. Her iki yarıda Mehmet Kum futbolcumun attığı gollerle maçı 2-1 kazandık. Bu maçta emeği geçen bütün futbolcularımı kutlar, Ankaspor’a ve ligde mücadele eden bütün takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.


25 Eki 2016 - 16:59 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.