Kazanan Avantajlı Olacak

İkinci amatör küme B grubunda bu hafta 2 derbi oynanacak gurupta iki namağlup takım Bağmancıspor'la – Eyyüp Spor Karşı karşıya Gelecek bu maçtan

İkinci amatör küme B grubunda bu hafta 2 derbi oynanacak gurupta iki namağlup takım Bağmancıspor’la – Eyyüp Spor Karşı karşıya Gelecek bu maçtan galip gelen takım şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalarken kaybeden 3 sıradaki rakibine yaklaşacak haftaya Eyyüp Spor 18 puan +22 averajla lider girerken Bağmancı spor ise 18 puan +15 ajeraj ile 2 sırada bulunuyor.

Maçı kim kazanırsa liderlik koltuğuna 3 puan farkla girecek. Bağmancıspor – Eyyüp Spor Maçı Pazar günü saat 13:00’da Gap Arena 1 Nolu sahada oynanacak.

Kaybedenin Tamam Kazananın Devam Maçı

İkinci amatör küme B gurubunda 2 kritik maç olarak adlandırabileceğimiz maç ise Esnaf Sporla – Türk Telekom Spor arasında oynanacak.

Telekom Spor haftaya 12 puan +7 averajla 3 sırada girerken rakibi Esnaf Spor ise 12 puan + 5 averajla 4 sırada bulunuyor bu maçı kazanan takım şampiyonluk iddaasını devam ettirirken kaybedenin matematiksel olarak şansı devam etsede büyük ölçüde şampiyonluğun gerisinde kalacak. Esnaf Spor – Türk Telekom Spor Maçı Cuma Günü Saat 16:30’da Gap Arena Stadyumu 1 Nolu Sahada oynanacak. (Mehmet Gülebak)

#

28 Şub 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.