Kaymakamdan Örnek Davranış

Suruç Genclikspor bünyesinde kurulan ve bölgenin ilk takımı olan Gençlikspor salon hokey takımı Osmaniye ilinde yapılan şampiyonada bölge şampiyonu

Suruçkaymakamı Ferhat Sinanoğlu şampiyon takımın başkan hoca ve sporcularını şampiyona öncesi makamında kabul edip yol masrafları basta olmak üzere her konuda destekleyip şampiyonaya uğurlamıştı. Sporcular kaymakam beyden aldıkları büyük destekle söz verdikleri şampiyonluk kupasını alıp ilçeye döndüler.

Kaymakam Sinanoğlu daha öncede spor ve sporculara her zaman pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirterek kısıtlı imkânlarla mücadele eden salon hokey takımına malzeme desteğinde bulunarak bir kez daha örnek bir davranışa imza attı.

Suruç Gençlik Spor Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel ” Sayın kaymakamımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Takımımıza şimdiye kadar böyle bir yardım yapılmadı, böyle bir destek verilmedi sporcularımız adına kendisine teşekkür ediyoruz minnettarız” dedi.

Kulüp olarak yapmış oldukları tüm çalışmalarda Sinanoğlu’nun makam ve gönül kapılarını sonuna kadar kendilerine açtıklarını belirten başkan Yüksel ayrıca Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Arslan takdire şayan çalışmalarla sporcularımızın kulübümüzün en büyük destekçilerinden birisi kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaymakam Ferhat Sinanoğlu ”Sporcu kardeşlerimize söz vardığımız gibi spor malzemeleri basta olmak üzere her konuda destek olmaya devam edeceğiz. İnşallah onumuzdaki yıllarda tüm branşlarda ilçemize şampiyon takımlar kazandırmak için çalışmaya destek vermeye devam edeceğiz. Bölge şampiyonu olan salon hokey takımımızı ve yönetimi tebrik ediyorum “dedi.

Suruç Gençlikspor Kulübü Başta Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu olmak üzere milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan İlçe Spor Müdürü Ramazan Bulut ve sporseverlerden aldığı büyük destekle önümüzdeki sezon futbolun yanı sıra salon hokeyi, kızlar voleybol takımı ve tekvando takımı ile ilçeyi 4 branşta temsil edecek.

19 Haz 2017 - 09:25 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.