Karsspor’da "Ceylan" Sevinci

Karaköprü Belediyespor'un gözden çıkardığı başarılı defans futbolcusu Hasan Ceylan Karsspor ile 1 yılık mukavele imzaladı.

Karaköprü Belediyespor’da yaprak dökümü Ramazan ayında da devam etti. Karaköprü Belediyespor takımını şampiyon yapan şampiyon futbolcular bir bir yuvadan uçmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda takıma büyük katkı sağlayan takımın bel kemiği olan Hasan Ceylan Karaköprü Belediyespor ile resmen yollarını ayırdı.

Başarılı futbolcu Hasan Ceylan bundan sonra futbol yaşamına Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Karsspor’da sürdürecek.

Karsspor’a transfer olduktan sonra ilk açıklamasını Urfanatik’e yapan Hasan Ceylan Karaköprü Belediyespor’a 3. Lig yolunda başarılar diledi.

Ceylan, “Karaköprü Belediyespor’u şampiyon yaparak 3. Lige çıkardığımız için çok mutlu olduk. Yönetim kurulu benimle yolla devam etmek istemedi. Benim gibi bu kulüpte büyük emekleri olan bir çok arkadaşım ayrıldı. Bende Karsspor ile anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladım. Bundan böyle Karsspor’un başarısı için mücadele edeceğim” dedi.

Şampiyon takımın kadrosu bir bir dağılırken Karaköprü Belediyespor’da şimdiye kadar bir çok futbolcu ayrıldı.

Teknik direktör Bedih Şahapoğlu’nun yanı sıra kaleci Doğan Cankurtaran, Uğur Özvardar, Yunus Aydın, Ali Mesut gibi bir çok başarılı futbolcular kulüpten ayrıldı.

#

15 Haz 2017 - 12:51 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.