Karköprüspor'da “Demir” Pençesi : 4-2

Karaköprüspor yönetimi takımın başına deneyimli teknik direktör Selahattin Demir'i getirerek çıktığı ilk maçta Toki Gücüspor'u 4-2 mağlup

Karaköprüspor yönetimi takımın başına deneyimli teknik direktör Selahattin Demir’i getirerek çıktığı ilk maçta Toki Gücüspor’u 4-2 mağlup etti.Şanlıurfa U-19 Gençler ligi (C) grubunda mücadele eden Karaköprüspor takımın başına teknik direktör Selahattin Demir getirildi. Şanlıurfa’nın başarılı ve deneyimli teknik direktörlerinden Selahattin Demir ile Tokü Gücü maçına çıkan Karaköprüspor ilk maçta rakibini 4-2 mağlup ederek rakiplerine göz dağı verdiler.
Bundan böyle Şanlıurfa’nın spor’u Karaköprü’den besleneceği ve geleceğin gençlerini yetiştirip, Şanlıurfa futbolun kazandıracaklarını söyledi.
Beşiktaş Şanlıurfa alt yapı futbol takımı sorumlusu ve Karaköprüspor teknik direktörü Selahattin Demir, “Şimdiye kadar gittiğim bütün kulüplerde görevimi en iyi şekilde yerine getirerek bir çok gençleri yetiştirmiş oldum. Şanlıurfa Amatör kümenin bir çok kulüplerinde benim yetiştirdiğim futbolcular bulunmaktadır. Bizim tek amacımız var. O da gençlere sahip çıkarak onlar geleceğin futbolcusu yetiştirmek ve Türk futboluna kazandırmaktır” dedi.



18 Ara 2016 - 17:04 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.