Karçelik Masterler’den Unutulmaz Gece

Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı Kulüp Başkanı Reşit Karakaş'ın girişimleri sonucu 'Gönül Köprüsü” adı verilen dev projenin düğmesine

Şanlıurfa’yı Akdeniz grubunda temsil eden ve haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Şanlıurfa KarçelikMasterler Kulübü “Gönül Köprüsü” adı verilen dev projeye imza atarak Diyarbakır Masterler takımı ile dostluk maçı oynadı.
Karaköprü Faruk Çelik Spor Kompleksinde “Gönül Köprüsü” adı altında Diyarbakır Asur Masterler takımıyla Karçelik Masterler takımının yaptığı dostluk maçına sporseverler büyük ilgi gösterdi.
Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı Diyarbakır Asur Masterler takımı ile oynadığı dostluk maçını 6-1 kazandı.

SAHADAKİ HÜNERLERİNİ SIRA GECESİNE TAŞIDILAR

Şanlıurfa Karçelik Masterler ve Diyarbakır Asur Masaterler takım arasında oynanan dostluk maçından sonra futbolcular, başkanlar ve yöneticiler bu kez hünerlerini sıra gecesinde gösterdiler.

Karçelik Masterler takımı maç sonrası misafirperverliğini bir kez daha göstermek için Diyarbakır Asur Masterler takımına bir konuk evinde unutulmaz bir gece yaşattılar.

Şanlıurfa sıra gecesine katılan misafirler sahadaki hünerlerini pistlere taşıyıp, Urfa türküleriyle halaylar çekip gönüllerince eğlendiler.
Grupta haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı ligin son maçını bu hafta kendi evinde oynayacağı Adıyamanspor maçıyla ligi noktalayacak.

Lig bitiminden sonra Antalya’da 54 takımın katılımıyla düzenlenecek olan turnuvaya katılacak olan Karçelik Masterler takım Antalya turnuvasında Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmek için kolları sıvadı.

BÖYLE BAŞKAN HER TAKIMA NASİP OLMAZ

Şanlıurfa Karçelik Masterler takımını bir marka haline getirmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Reşit Karakaş bu kez “Gönül Köprüsü” adı altında dev bir projeye imza atarak düğmeye bastı.

Şanlıurfa’nın Spor alanında gelişmesi adına büyük çabalar gösteren “Böyle Başkan Her Takıma Nasip Olmaz” farkını Karçelik Masterler takımında bir kez daha ispatlayan Başkan Reşit Karakaş, Diyrbakır Asur Masterler takımıyla yapılan dostluk maçında iki komşu il arasında olumlu yaklaşım göstererek dostluk mesajı verdi.

Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı kulüp başkanı Reşit Karakaş, “Gönül köprüsü adı altında düzenlediğimiz dostluk maçının ilk ayağını komşu ilimiz olan Diyarbakır Asur takımıyla oynadığımız dostluk maçıyla gerçekleştirmiş olduk. Bu gibi organizasyonlarımız devam edecektir.

Biz bu yola çıktığımız gün herkese bir söz vermiştik. Karçelik Masterler takımı bir spor okulu haline gelecek diye. Biz bu sözümüzün arkasındayız. Birlik ve beraberlik içinde bu sözümüzü tutarak gençlere sahip çıkacağız” dedi.

DİYARBAKIR’DAN ŞANLIURFA’YA TEŞEKKÜRLER

Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı kulüp başkanı Reşit Karakaş’ın girişimleriyle düzenlenen “Gönül Köprüsü” adı altında düzenlenen Diyarbakır Asur Masterler takımı ile oynanan dostluk maçından sonra Diyarbakır Asur Masterler takımı Kulüp Başkanı Zülküf Yakut Diyarbakır halkı adına teşekkür etti

Başkan Yakut, “Şanlıurfa Karçelik Masterler takımıyla oynadığımız dostluk maçında bizlere gösterilen misafirperverlik adına sonsuz teşekkür ederim. “Gönül
Köprüsü” adı verilen dev spor organizasyona start veren Başkan Reşit Karakaş ve yönetiminin her zaman yanlarında olmaktan bizlere gurur vermektedir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.












21 Mar 2017 - 15:29 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.