Karçelik Masterler zorlu virajda

Şanlıurfa Karçelik Masterler takımı deplasmanda oynayacakları Gaziantep maçının hazırlıklarını eksiksiz tamamlayarak galibiyete kenetlendi.

Akdeniz grubunda yer alan ŞanlıurfaKarçelik Masterler takımı deplasmanda oynayacağı Gaziantep Masterler maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta Adıyaman Masterler deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Karçelik Masterler takımı Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantep maçını kazanmak için kenetlendi

Karçelik Masterler takım sorumlusu Nedim Çavcı, “Zorlu Gaziantep maçı için 22.01.2017 Pazar günü saat 10:30 da abide kavşağı havaş durağından saat 11:00 da özel araçlarla Gaziantep’e hareket ed,leeck tüm sporcu arkadaşlarımız ihtiyacımız olacaktır. Bu bilinçle ve özverili olacağınızdan şüphem yoktur oynanacak olan maçta her iki takımada başarılar diler, dostça ve centilmence bir müsabaka olmasını temenni ederim.” Dedi.

BAŞKAN KARAKAŞ'A ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

Şanlıurfa Karçelik Masterler futbol takımı Kulüp Başkanı Reşit Karakaş rahatsızlığın dolayı Ankara'da kontrölden geçerek Şanlıurfa'ya döndü. Zorlu Gaziantepspor maçı öncesi futbolcularına başarı dileğinde bulunan Karakaş, "Centilmence ve kardeşce bir müsabakanın geçmesi dileğiyle her iki takıma başarılar dilerim" dedi.
Urfanatik.com olarak Reşit Karakaş başkanımıza acil şifalar dileriz ve bir an evvel aramızda görmek istiyoruz.


Karçelik Masterler takımının başarılı futbolcularından Aziz Atlı, deplasmanda oynayacakları Gaziantep maçının hazırlıklarını eksiksiz tamamladıklarını ve Şanlıurfa’ya galibiyetle döneceklerini söyledi.
Atlı, “Geçtiğimiz hafta Adıyaman karşısında iyi mücadele etmemize rağmen sahadan 1 puanla ayrıldık. Namağlup olarak gideceğimiz Gaziantep maçında namağlup olarak dönerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.




21 Oca 2017 - 09:14 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.