Karaköprüspor Zor Virajda

Şanlıurfa 2. Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren son haftaya lider olarak giren Karaköprüspor bugün oynayacağı Özkarakeçilispor maçını kazandığı

2. Amatör küme A Grubunda haftalardır zirve mücadelesi veren lider Karaköprüspor geçtiğimiz hafta Karaköprü Faruk Çelik Spor Kompleksinde grupta en yakın takipçisi olan Halfeti Göklüspor karşısında 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda son haftaya avantajlı girmesini başardı.

Ligin son haftasına 32 puanla zirvede giren Karaköprüspor GAP Arena 1 nolu sahada Özkarakeçilspor ile oynayacağı şampiyonluk maçı için pusuya yattı.

Hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan şampiyonluk maçında taraftarlarının desteğini arkasına alarak Özkarakeçili karşısına çıkacak olan Karaköprüspor mutlu sona ulaşması için mutlak suretle bu kaçtan galibiyetle ayrılmak zorunda.

GÖKLÜSPOR PUSUDA BEKLİYOR

Şanlıurfa 2. Amatör kümenin yeni ekiplerinden Halfeti Göklüspor şimdiye kadar oynadığı maçlara renk katarak sporseverlerin gönlünde taht kurdu.

A Grubunda mücadele eden ve şampiyonluk yolunda bende varım diyen Göklüspor geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı lider Karaköprüspor karşısında iki defa öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayarak sahadan 2-2’lik skorla ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj kaybetti.

Son haftayı Birecik Kelaynakspsor maçını oynamadan hükmen 3-0 kazanmış sayılacak olan Maç fazlasıyla ligin 14. Haftasına 34 puanla zirvede giren Halfeti Göklüspor şampiyon olması için Karaköprüspor Özkarakeçili karşısında mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor. GAP Arena 1 sahada Karaköprüspor ile Özkarakeçilispor arasında oynanacak olan şampiyonluk müsabakası bugün saat : 19.00’da başlayacak.

25 May 2017 - 17:01 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.