Karaköprüspor Tek Attı

Şanlıurfa 2. Amatör Küme takımlarından Karaköprü Belediyespor erteleme maçında 63 Emingücüspor'u 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü

Şanlıurfa 2. Amatörküme A Grubu ekiplerinden Karaköprüspor galibiyet serisine bir yenisi 63 Emingücüspor’u tek golle 1-0 mağlup ederek ekledi. Sezona 63 Emingücüspor erteleme maçıyla yola çıkan Karaköprüspor ligin 2. Haftasında Edessa 7 Yıldız’a 7-3 farklı şekilde mağlup olduktan sonra umutlarını kaybetmeyen Karaköprüspor daha sonra Edessaspor ile 1-1 beraber kaldıktan sonra puan kaybetmeye devam etti.
Sezonun ilk hafta erteleme maçı olan 63 Emingücüspor karşısına mutlak galibiyet için sahaya çıkan Karaköprüspor maçta zaman zaman zorlanmasına rağmen tecrübesini sahaya koyarak maçı 1-0 kazanmasını bildi.
Karaköprüspor aldığı bu galibiyetle puanını 7’e çıkartarak grupta 2. Sıraya yükseldi.
Karaköprüspor ligin 4. Haftasını maç yapmadan ligden ihraç edilen Birecik Kelaynakspor müsabakasını hükmen 3-0 kazanmış sayılacak.

Karaköprüspor Kulüp Başkanı Yunus Aktaşoğlu erteleme maçında 63 Emingücüspor karşısında alınan 1-0’ık galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

24 Mar 2017 - 10:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.